4. Pulica u kaputu: Wendy - najbolji prijatelji zauvijek

Pulica u kaputu, Dani dječjeg filma, predstavlja niz dugometražnih i kratkometražnih igranih i animiranih naslova čiji likovi iz šarolikih europskih i svjetskih kultura na zabavan način provode malene gledatelje i njihove pratitelje kroz brojne teme kao što su prijateljstvo, školovanje, obitelj, ljubav, kućni ljubimci, priroda, idoli, mašta, snovi…

Od 20. do 23. prosinca održati će se 4. dani dječjeg filma. Ovogodišnja Pulica u kaputu donosi 11 filmskih naslova za najmlađe, ali i u kojima će podjednako uživati i stariji, budući da će se prikazati od renomiranih filmovi starijeg datuma do suvremenih pozitivno ocijenjenih filmova.

Ulaz na sve programe je slobodan. Ulaznice možete preuzeti na blagajni Kina već od 10. prosinca.
Organizator zadržava pravo izmjene programa.


wendy2EVENT1

WENDY 2 – NAJBOLJI PRIJATELJI ZAUVIJEK – film će biti podnaslovljen i čitan na hrvatskom jeziku.
(Wendy 2 - Freundschaft für immer), Hanno Olderdissen, obiteljska pustolovina, Njemačka, 2018., 96'

Wendy saznaje da se na obližnjem imanju organizira natjecanje u jahanju pa se odlučuje prijaviti i pobijediti kako bi spasila svoj dom Rosenborg. No njezin cirkuski konj Dixie nije skakač i Wendy odustaje. Uskoro u Rosenborg stiže Penny, iskusni konj za turnire. Wendy u njemu odmah prepoznaje potencijal, iako se zbog trauma boji skakanja, a Dixie se sada osjeća zanemareno. Wendy mora pronaći način da povrati staro prijateljstvo, pomogne Penny preboljeti traumu i naposljetku osvojiti natjecanje.


ORGANIZATOR
Javna ustanova Pula Film Festival Kino Valli


Organizatori:
Glavni sponzor:
Sponzori:
Uz potporu:
Medijski pokrovitelji: