kuciceVIJEST

Javna ustanova Pula Film Festival, organizator manifestacije „Prosinac u Puli – Dicembre in città“ objavljuje poziv za iskazivanje interesa potencijalnih izlagača tijekom održavanja manifestacije.  

Pozivaju se zainteresirani da do 10. listopada putem e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. iskažu prijedlog za zakupljivanje prigodnih kućica s naznakom namjene; pripreme i prodaje prehrambenih proizvoda odnosno trgovinsku djelatnost prodajom tematskih proizvoda.

Poziv se objavljuje radi pravovremene organizacije programa i planiranja postavljanja prosinačkih kućica, a cjelokupni tekst poziva i prijavnica dostupni su na stranicama www.prosinacupuli.hr i www.pula.hr.

JAVNI POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA O ZAKUPU KUĆICA (tekst poziva)

PRIJAVNICA

 Organizatori:
Glavni sponzor:
Sponzori:
Uz potporu:
Medijski pokrovitelji:
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad web stranice, dok nam drugi pomažu u poboljšanju stranice i korisničkog iskustva. Odluka o tome želite li dopustiti kolačiće ili ne je na Vama. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti web stranice.