vatraVIJEST

Prvi tjedan manifestacije započeo je bogatom ponudom raznovrsnih programa. Uz porinuće 29. studenog s otvaranjem klizališta, paljenjem digitalne jelke na Portarati i otvorenjem nove sezone Rocktarate, Puljane i njihove goste očekuje tjedan prepun glazbenih, izložbenih i programskih aktivnosti.

Sa zanimljivim programima na svim svojim lokacijama započinju i programi Gradske knjižnice; u Dječjoj knjižnici najmlađe očekuju Priče na ognjištu Bake Mraz, u Središnjoj Pokraj peći priča čeka. U knjižnici Veruda održat će se Književno jutro s Marijom Družeta, u Središnjoj otvoriti 14. godišnja izložba „Od izvornika do prijevoda“, dok će se u Čitaonici Kluba umirovljenika otvoriti Filatelistička izložba Advent.

U utorak, 3. prosinca u 16:30, Udruga cerebralne paralize Istarske županije otvoriti će izložbu „U svom filmu“. Ljubitelji pisane riječi od četvrtka, 5. prosinca imaju priliku posjetiti 25. San(j)am knjige u Istri a ljubitelji jedriličarstva mogu uživati u tradicionalnoj Međunarodnoj regati Sveti Nikola (5. - 8. prosinca).

Posjetitelje očekuju brojni drugi programi koji se mogu pronaći OVDJE



Organizatori:
Glavni sponzor:
Sponzori:
Uz potporu:
Medijski pokrovitelji: